Известие

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля: Вече съм "горд" собственик на Алфа 33 1.7 16В QV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• хахахаха интересен ритуал иначе колата вече е на 6 отстранен беше проблема ама не е там работата
    Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• А какъв беше проблема, ако не е тайна..?
      Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
      Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

• Има и друг ритуал, който съм го казвал много пъти, ама не слушате и за това патите!
        Прави се само веднъж, след ремонт!
        Съвсем естествено е, че без бира, ремонта няма да излезе качествен!
        Това е началото на ритуала!
        Втората, последна фаза е, групата да препикае хубавицата, че да не хваща очи!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• беше се измъкнала лостовата система откъм скоростната кутия,сега вече ме увериха че нямало да излиза хахаха.Обаче проблема понякога с оборотите стой на лице и мисля че не е тва моторче за празен ход щото понякога когато потдържам еднаква скорост и по неравности се получават като пристъпи...дали не е тоци нещо на това ми бие като я карам така...някак я осещам ,можели някоя маса нещо да е разхлабена а и тоя ксенон дето е монтиран ми прави разни чалъми нищо чудно и от него да е днес му стегнах масите че се бяха разхлабили и както работят след някоя неравност единия свети само габарит и си мисля че може и нещо от него да идва,кажете мнения как мислите,щото с две различни моторчета да прави едно към едно номера нещо някак странно ми се вижда...
          Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• АА забрив и да се похваля вече с работещ обортомер барнах малко буксата която е на бубината и.... отчита
            Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщение
              беше се измъкнала лостовата система откъм скоростната кутия,сега вече ме увериха че нямало да излиза хахаха.Обаче проблема понякога с оборотите стой на лице и мисля че не е тва моторче за празен ход щото понякога когато потдържам еднаква скорост и по неравности се получават като пристъпи...дали не е тоци нещо на това ми бие като я карам така...някак я осещам ,можели някоя маса нещо да е разхлабена а и тоя ксенон дето е монтиран ми прави разни чалъми нищо чудно и от него да е днес му стегнах масите че се бяха разхлабили и както работят след някоя неравност единия свети само габарит и си мисля че може и нещо от него да идва,кажете мнения как мислите,щото с две различни моторчета да прави едно към едно номера нещо някак странно ми се вижда...
              Според мен е от синхронизацията на дроселите-имат общо 6 винта за регулиране-ама без манометри трудно ще ги настроиш-нека и боби33 да се изкаже по-проблема!!!

Comment

• Първоначално публикувано от RUSEV-BGR Покажи съобщение
                Според мен е от синхронизацията на дроселите-имат общо 6 винта за регулиране-ама без манометри трудно ще ги настроиш-нека и боби33 да се изкаже по-проблема!!!
                Може и от това да е, може да е сцепен маркуча между дебитомера и дросела, може дори от капачката на маслото да дава ядове (ако не е плътно затворена), може от вакуумите под дроселите да смуче въздух (тези които отиват в разпределителя за картерна вентилация, въобще смуче ли отнякъде въздух, който не минава през дебитомера, мотора не се държи адекватно.
                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• а как мислите можели да е от дебитомера тва с обротите че нали беше пипан и уж го настроихме,между другото като превключвам на скорост понякога ги задържа и много бавно ги сваля и следващата скорост я заварва на по-високи обороти ....понякога пък се нормализирват,незнам кво става!
                  Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                    Може и от това да е, може да е сцепен маркуча между дебитомера и дросела, може дори от капачката на маслото да дава ядове (ако не е плътно затворена), може от вакуумите под дроселите да смуче въздух (тези които отиват в разпределителя за картерна вентилация, въобще смуче ли отнякъде въздух, който не минава през дебитомера, мотора не се държи адекватно.
                    Тогава най-вероятно е от вакума под колектора. На този, който влизат бензиновите пари крачето е счупено и понякога излиза. Винаги съм се чудил дали да го запуша и да оставя парите в атмосферата... като незнам защо аджеба отиват там.... не съм се занимавал.
                    Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                    Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

• няколко снимки и межди другото там където са дроселите нещо вакуми няма ли?утре ще я нащракам да кажете как е пода че стана много тъмно днес
                      Attached Files
                      Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Има,от вътрешната страна на дроселите,за всеки има по едно маркуче. Точно под паяка са(колектора) и доста трудно се стига до тях дори и след като го свалиш. Все пак невъзможни неща няма, така, че давай смело
                        Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                        Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                        Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• http://www.vbox7.com/play:2d0b17e0 след всички главоболия хайде и малко смях пък утре пак начело с проблемите нали все пак освен средно статистическия шофъор за който колата е придвижване от точка А до точка Б трябва да има и такива дето да се радват на колата си
                          Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщение
                            ...след всички главоболия хайде и малко смях...
                            Щом си казал...

Май и тука липсват вакуумите
                            Last edited by mitaka_cs; d.m.y г., 13:42. Основание: келешлък
                            1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                            и делта

Comment

• Е това не е истина-супер яко!

Comment

• Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщение
                                Щом си казал...

Май и тука липсват вакуумите

Мдааа и неприятния бош инжекцион липсва......
                                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Working...
                                X